Laden Evenementen

Vanaf de meivakantie starten er twee nieuwe speurtochten bij de Gele Loods. Ontdek de geschiedenis van de Vesting Naarden op een avontuurlijke en leerzame manier. Of je nu een kleine speurneus bent van 4 jaar oud of een stoere ontdekkingsreiziger van 12, wij bieden verschillende speurtochten aan.

Kinderspeurtocht door de Vesting (4 t/m 9 jaar)

Ben je klaar voor een spannend avontuur door de geheime straatjes en oude muren van de Vesting Naarden? Pak je invulformulier en schrijfplankje en ga op pad! Tijdens deze tocht kom je de gekste dingen tegen en beantwoord je vragen die alleen de slimste speurneuzen kunnen oplossen. En raad eens? Als je terugkomt, wacht er een coole beloning op je!

Voor de jonge ontdekkingsreizigers tussen 4 en 9 jaar oud hebben we een interactieve speurtocht samengesteld die hen meeneemt door de oude straten en langs de imposante vestingwerken van Naarden. Met een invulformulier gaan de kinderen op pad om de mysteries van de Vesting te ontrafelen. Op de route worden ze begeleid door leuke aanwijzingen en vragen.

Bij terugkomst kunnen ze hun ingevulde formulier inleveren en ontvangen ze een kleine beloning voor hun inspanningen. Het schrijfplankje, de route en de uitleg kunnen na de speurtocht ook worden teruggebracht.

 

Kinderspeurtocht met foto’s en multiple choice vragen (6 t/m 12 jaar)

Voor de avontuurlijke en nieuwsgierige kinderen tussen 6 en 12 jaar oud hebben we een uitdagende speurtocht ontwikkeld, die gebruik maakt van foto’s en multiple choice vragen. Deze interactieve ervaring daagt de kinderen uit om goed om zich heen te kijken terwijl ze de Vesting verkennen.

De speurtocht kost € 3,25 en hoeft niet teruggebracht te worden, zodat de kinderen op hun eigen tempo kunnen genieten van het avontuur.

Start bij de Gele Loods

Een dagje speuren in de Vesting Naarden wordt een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Kom langs bij de Gele Loods en laat je verrassen door de geheimen en verhalen die verscholen liggen achter de eeuwenoude muren van deze historische vestingstad!

Deel dit event op jouw eigen platform...

Titel

Ga naar de bovenkant